به گزارش خبرگزاری حوزه، حجةالاسلام والمسلمین کوهستانی از اساتید حوزه علمیه استان مازندران، روز جمعه در دیدار معاونان تهذیب مدارس علمیه شمال و شمال غرب کشور با اشاره به تاثیرگذاری سبک زندگی یک روحانی در جامعه خاطرنشان کرد: یک روحانی از نظر زندگی و برخورد اجتماعی بسیار برای جامعه آموزنده است.
وی با اشاره به سادگی و پرهیز از تجملگرایی عالمان دینی گفت: این خانه 100 سال گذشته به همت پدربزرگ پدر آیت الله کوهستانی(ره) احداث شده و تا به امروز نیز به همان صورت نگهداری شده است.
حجةالاسلام والمسلمین کوهستانی ادامه داد: ما به این زندگی عشق می ورزیم، اگر این اتاق ها را خراب و یا بازسازی کنیم توفیق و نورهای آن از بین می رود.
این استاد حوزه علمیه با ذکر خاطره ای از آیت الله کوهستانی خاطرنشان کرد: ایشان می فرمودند: از نجف که آمدم در این فکر بودم که چه خدمتی را انجام دهم به نظرم آمد برای تبلیغ، خانه به دوش شوم و حتی به ذهنم رسید که لباسم را دربیاورم تا بتوانم به همه جا بروم.
وی ابراز داشت: آیت الله کوهستانی در فکر این بود به گونه ای زندگی کند که به وجوهات احتیاجی پیدا نکند، حتی با آش از میهمانان خود پذیرایی می کرد تا از وجوهات استفاده نکنند.
حجةالاسلام و المسلمین کوهستانی با بیان اینکه خداوند کاری کرد که از تهران و تبریز، یزد و کرمان و اقصی نقاط ایران و جهان به این بیت می آیند.
این استاد حوزه علمیه در توصیه ای به طلاب خاطرنشان کرد: ما باید به گونه ای حرکت کنیم که دیگران به اسلام و اهلبیت(ع) جذب کنیم و یا اینکه حداقل آنان را دفع نکنیم.
وی تاکید کرد: روحانی مثل لباس سفیدی است که اگر لکه کوچکی بگیرد معلوم می کند.
حجةالاسلام والمسلمین کوهستانی گفت: ما امروز دشمنان بسیاری داریم و آنها می خواهند ما را در دنیا کوچک کنند.
گفتنی است، آیت الله محمد کوهستانی از اساتید اخلاق و عالمان وارسته بودند در سال 1352 دار فانی را وداع و در حرم مطهر امام رضا(ع) به خاک سپرده شدند.